2011-03-08
壽司2件, roll 2件: OK啦, 無特別蟹籽沙拉: OK三文魚: 望落好似唔多新鮮, 所以我要全熟大蝦: 只有我手指公咁大, 切2件, 爽口而無味雞: 有2粒仔, 無味帶子: 切開有4粒, 粒粒都有沙, 食到最後嗰粒, 實在太多沙, 要吐番出來. 我朋友嗰碟都有 羊鞍: 我唔食羊, 所以無試鵝肝: 我開始對雲海有偏見, 所以無試, 怕佢D貨唔知邊道薄牛肉: 包洋蔥蒜片,味道太搶, 麻麻地. 都係包蔥好食D.炒麵: 炒得太硬又無味, 炒飯: OK湯: OK雪糕: OK已經飲左2杯可樂, 但唔知點解仲勁口乾.當日中午大師傅唔係度, 另外一個靚仔師傅(都做得較奈)教一個新來的, 手勢都可以. 但食物質素就好差. 都唔望佢同晚市比, 但實在太差. 怪不得當日BAR檯只有我地6個客.75折後要400/位. 平時在這裡食晚餐, 第一次試午餐, 但差得太過份. 以後連夜晚都唔去!
蟹籽沙拉: OK
三文魚: 望落好似唔多新鮮, 所以我要全熟
大蝦: 只有我手指公咁大, 切2件, 爽口而無味
雞: 有2粒仔, 無味
羊鞍: 我唔食羊, 所以無試
鵝肝: 我開始對雲海有偏見, 所以無試, 怕佢D貨唔知邊道
炒麵: 炒得太硬又無味,
炒飯: OK
湯: OK
雪糕: OK
已經飲左2杯可樂, 但唔知點解仲勁口乾.