2019-06-05 2592 views
我哋今日 3 個女仔諗住去呢間餐廳到食 lunch .. 打電話去 book 枱時,店員話『 book 枱要額外再收加一服務費』咁我哋覺得唔緊要,都試吓新嘢啦!點知。。去到,第一位店員大嬸同我哋講:你哋話 12:40 到,等一陣啦,未夠鐘,我同咗呢張枱嘅客講㗎嗱 ( 當時其實已經係 12:37 )跟住我哋 3 個喺門口等。。點知其間突然有兩個女仔入去問佢有無位,另一位店員小妹妹居然比咗我哋等緊嗰張枱嗰兩位 walk in 嘅顧客!!當我問店員小妹妹時,佢居然話因為我哋比 book 枱嘅時間遲咗到 😠😠 我氣憤之下叫咗店員大嬸出嚟問佢,點解我哋 book 咗枱,要額外比加一,反而張枱比咗 walk in 嘅客。。店員大嬸居然碌大對眼,面目猙獰地話:你哋 book 咗位吖嘛,我知啦,入面張枱埋緊單啦!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬我都係第一次見服務咁差嘅餐廳!!有幾好食都係假呀。。10 個 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 嬲爆 😤😤

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬