2008-11-17 77 views
未寫內容之前已經要比3個嬲爆既表情,事緣星期六晚同壽星女去唱k慶祝,book左5人房點知去到入房,間房最多坐到3個半人連放袋既空間。佢話可以坐到4-6人喎,講都唔信啦!同著黑色西裝既哨牙女職員理論,個職員淨係不斷叫我地坐住先,話"盡量"安排大d既房比我地,又話星期六係咁上下!?我地5個死都唔肯入房,過左海就係神仙啦!經過同幾個職員理論,最後男經理妥協安排左一間稍為"大少少"既房比我地。坐低唱左一陣就叫野飲,男同事因為有病要飲熱水,叫職員比熱水佢,點知叫左好幾次都冇人比,"哦"左一聲就算!玩到中途加多1個人總共6個人唱k,叫佢轉房,轉左大半個鐘先有人幫我地轉,臨轉房前我同肥男侍應講我地剛剛叫左香檳同借火機,唸住提醒佢如果來既話記得幫我地轉拿去新房。點知個侍應好大反應同煩嫌既表情,串串貢咁話"你坐左過去先啦,一陣再去做好唔好?"我即時解釋比佢聽唔係要點佢做野,我只係純粹提醒你。一肚氣唱到第二朝4點,個女廁污糟到無人有,有屎既廁紙係地下,成個大垃圾桶都堆滿抹手紙無人清潔,個洗手盤仲要起"san",仲差過商場既廁所。走廊地板超污糟,一攤攤糖水污漬無人清潔,仲要有人飲醉嘔到一地都係!是晚總共每人

一肚氣唱到第二朝4點,個女廁污糟到無人有,有屎既廁紙係地下

是晚總共每人比$170去受氣兼谷氣。$148人頭費+$8版權費,又話生日0個個免費(但要5位入場),仲話有指定信用卡或學生証有人頭費9折。點知埋單就話只可以2擇其1,有氐日免費就冇人頭9折
,我嬲到當場話佢取巧,佢就一副話之你既態度

總括來講,以一間連鎖卡啦ok來講,咁既服務態度、收費,要評分u係最差,我唸佢都拿梗u !講環境,我仲以為自己去返10幾年前既私竇卡啦ok,講服務,人地以前服務仲好過佢多多聲!

呢間卡啦ok係我有史以來覺得最最最最最最最最最最最......差既一間,除非佢轉晒職員同大裝修啦,仲要好好改變下公司管理制度,否則只會比人感覺佢都仲係未夠班做卡啦ok一哥!
$170 (Other)