2023-11-19 428 views
朋友生日遲左成個月先有時間同佢食飯, 大家都住同區所以就試下Airside 新開的Chef's cuts, 後期聽朋友講原來中環街市都有分店打電話訂位時只有6:30/7:00 的選擇, 但又沒有限時, 唔明點解唔可以訂6:45, 呢點有少少奇怪, 然後佢地就無生日寫字服務, 但如果叫甜品就可以加個生日牌同蠟燭, 我就order 左一款甜品, 佢地當日都有whatsapp 問我想揀邊款, 可以preorder 定先, 呢個位幾好👍睇餐牌so far d 食物都唔係好貴, 如果多d 人食可以share 會更開心, 我地2個人當晚就點了2個appetizers + 1 個main + 1個pasta + 1個甜品, 整體都好好, 食物好食, 我點的海膽墨魚汁有d 遜色外, 其他都好好食, 朋友仲係hh 時間內叫左杯酒仲有優惠結論係因為當晚咁岩隔離台係公司食飯, 所以比較嘈, 唔係的話, 個環境係幾好feel, 因為11月中已經有晒聖誕佈置, 係幾令人開心, 同埋侍應都係好快手同醒目睇手機先發現原來有幾樣無影相😂🤣

睇手機先發現原來有幾樣無影相😂🤣

牛骨髓雜菇配toast