2023-06-25 164 views
今日屋企人生日,一向我負責採購蛋糕呢個環境😂收工經過見到呢間蛋糕店深深被吸引,店面裝修好鮮明少女粉為主題,店內空間雖然細細,不過蛋糕外觀好吸引已經足夠🤩店內還有提供少量座位,如果想打下卡,兩個人食地方都可以接受~而我一向鍾意食巴斯克蛋糕🍰今次買咗個芒果麻糬巴斯克芝士蛋糕,蛋糕有𣎴同尺寸大細可選擇,如果兩口子食4吋份量剛好。加上我本身係超級芝士迷甜品,所以無理由唔買呀😂今次呢個芒果麻糬巴斯克芝士蛋糕,內𥚃有好軟糯嘅麻糬做餡,入口好Q彈,煙煙靭靭層次好豐富,好香嘅芒果味,又不會太膩。價錢方面都係中位價,不過整體來講質素不錯👍🏻好好食~
價錢方面都係中位價,不過整體來講質素不錯👍🏻好好食~
2023-06-20
TakeAway