2023-02-07 296 views
繼續喺尖沙咀海港城打滾,因為係一個咁高尚嘅環境之下,每一間餐廳都顯得格外吸引,人多嘅時候一齊圍爐打邊爐真係點賞心悅目又開心又溫暖,所以心動就不如行動😍喺肉類方面絕對要推介一朵朵好似玫瑰嘅叫做玫瑰支香,🐷實際上就係豬頸肉,當然豬頸肉除咗可以用來燒之外,就算用嚟打邊爐就會顯得更加嫩滑,🐷油脂花紋分布好平均,隱約仲有一種和牛嘅感覺🐷而呢一度嘅創意亦都非常十足,就好似長方形四四方方叫做鳳梨酥,🍍但其實裏面當然唔係台灣嘅鳳梨酥, 🤣而係用咗手工豆腐再加鮮蝦豬肉同埋花枝滑整成,🤤形成一個好似鳳梨酥嘅size,幾種配料,夾埋一齊所形成嘅味道係絕對嘅鮮甜同埋爽滑🦐最特別嘅莫過於喺火鍋店都可以食到高質壽司(但係係用嚟打邊爐嘅), 🍣軟體真係一嚿嚿壽司,但其實好似壽司飯嘅嗰一舊,其實就係用鮮蝦同埋花枝整成,🦑望落去都係白雪雪真係可以以假亂真,味道上同樣都係有種嘴裏的盛宴咁樣,誠心推介🦐寬巷子 (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G57號舖

寬巷子 (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G57號舖
Delivery