最近忙於做運動,所以少咗寫食評,但依舊繼續有去食 #好西,上星期六去朋友屋低嘅時候,已經見到呢間 #咖啡店 好耐啦,都有成年😅所我今次就踩下線先,店舖門口有架van仔,好特別,店內簡約裝潢,仲有連儂牆,室內有4個坐位,唔怕熱可以好似𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗坐門口😽因為帶埋豆豆去😆點咖啡☕️請移玉步到店內,由於店內得2位店員(可能仲位係老闆+咖啡師)所以麻煩大家俾多些少耐性,食好西係要俾d時間嘅~☕️熱𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 ☕️ $42〰️ 由於疫情所以用外賣杯,拉花靚,入口好滑〰️飲到底都有非常濃郁嘅朱古力🍫 好有驚喜🙀🙀〰️越簡單整得越好,即係有心思小店🧁芒果慕絲蛋糕🧁〰️呢個係小公主食,佢話個蛋糕𝙾𝙺𝚊y la〰️但我食咗一啖,都整得好滑,入面仲有朱古力 + 粟子〰️由於食得果1啖係咪粟子都有d猶豫(有錯請更正)𝙾𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕黃店得嚟仲要高質👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽到今時今日仲心癢癢想試埋其他咖啡,朋友話唔同咖啡師沖出嚟都會唔同😻𝙾𝙼𝙶‼️ 另外仲有𝙰𝚕𝚕𝙳𝚊𝚢 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝,𝚙𝚊𝚜𝚝𝚊,𝚌𝚊𝚔𝚎...🥐🍝🥞🌭大家不妨一試 #24小時 想飲咖啡就試到❤️ #sohappy💖💕味道:🌕🌕🌕🌕🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌘📍 Dog99 Cof

☕️熱𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 ☕️ $42
〰️ 由於疫情所以用外賣杯,拉花靚,入口好滑
〰️飲到底都有非常濃郁嘅朱古力🍫 好有驚喜🙀🙀
〰️越簡單整得越好,即係有心思小店

🧁芒果慕絲蛋糕🧁
〰️呢個係小公主食,佢話個蛋糕𝙾𝙺𝚊y la
〰️但我食咗一啖,都整得好滑,入面仲有朱古力 + 粟子
〰️由於食得果1啖係咪粟子都有d猶豫(有錯請更正)

味道:🌕🌕🌕🌕🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌘

📍 Dog99 Coffee (深水埗)
深水埗福榮街23號地舖

#肥dodo食記 #瘦成易瘦體質 #foodie #foodporn #hkfoodie #24hrscoffeeshop #24小時咖啡店 #咖啡店 #Mocha #高質咖啡
  • Mocha