2024-01-27 92 views
從社交平台素食group裏面知道呢間小店做到今個月月尾。(即係仲有幾日)咁啱今日嚟大埔就把握機會過嚟支持吓!比想像中好,無論係食物同飲品😻Impossible Burger with fries: impossible meat 一啲都唔乾,bagel 剛剛烘完,脆!仲有而家burger好少見嘅酸瓜 。bonus: 薯條本身冇鹽,如果想要額外嘅調味料係自己加,非常好👍🏼👍🏼白汁蘑菇意粉:白汁濃得來唔會重口味,食落好creamyflat white:雖然用燕麥奶,但依然滑,隻咖啡豆唔錯 。最後我問店員佢哋會唔會搬去第二度? (而唔係結業),佢哋暫時唔清楚。。。希望有機會再幫襯啦,香港小店越來越少,唔想淨係有連鎖店

比想像中好,無論係食物同飲品😻

白汁蘑菇意粉:白汁濃得來唔會重口味,食落好creamy

希望有機會再幫襯啦,香港小店越來越少,唔想淨係有連鎖店
  • 不可能漢堡配薯條