2008-06-27 8 views
估唔到Shakey's Pizza會揀大埔呢個位開分店. 位置都幾騎呢...前日去, 午市冇咩人, 門口陳列咗啲lunch special出嚟, 個pizza真係幾細, 連我呢個唔大食的女仔都覺得唔夠食, 唔敢叫.但老公想食pizza喎, 咁唯有點個煙三文凱撒沙律,我都係第一次食呢啲新款pizza, 個賣相雖然特別,懶trendy咁,但其實幾難食,散收收咁,一路食一路跌, 唔知要點食至可以保持儀態我揀咗個午市套餐, 個餐係燴牛尾濶面. 碟面出嚟係冒煙ge,但啲牛尾...竟然係凍ge (唔係冰凍,係室溫嗰種凍), 同待應講咗, 好在佢地拿拿臨換過碟 (除此之外, 就冇其他表示, 非常的公事公辦).以咁ge價錢, 喺大埔區真係頂級, 希望佢努力改善下, 提供與價錢相符ge食物+服務啦.阿門.

阿門.
$150 (Lunch)