2020-01-07 96 views
今日放工經過大角咀,都已經好耐冇黎啦,見到呢間已酸菜魚為主題嘅餐廳,吸引左我同女朋友諗都冇諗就入咗去!餐廳環境餐廳唔算好大,但係勝在夠整齊企理,員工都好好笑容!一坐低,當然要試吓呢度嘅招牌菜酸菜魚啦,酸菜魚係好多地方都有得食,但係要整得好食,係相當有難度嘅,我同女朋友都非常鍾意食辣到好夠嘅酸菜魚,你呢度嘅酸菜魚,正正好符合到我同女朋友嘅口味!酸菜魚肉呢度酸菜魚嘅魚肉超級白滑,完完全全將酸菜魚嘅湯底吸晒入魚肉入面,配上一碗白飯,一啖魚,一啖飯,簡直係人生一大樂事,正!鮮魚湯浸肥菜苗仲有另一個菜式都10分推薦,就係鮮魚湯浸肥菜苗,魚湯好鮮味,如果未夠喉嘅話,不妨試吓呢個!總括來講,以酸菜魚來講,味道可以話係我哋最愛之一,一定會再嚟!

餐廳環境
餐廳唔算好大,但係勝在夠整齊企理,員工都好好笑容!

酸菜魚肉

鮮魚湯浸肥菜苗