2023-04-11
《全港最抵食下午茶無誤🍰🍴》好耐無過嚟,h&m原來已結業,美利樓更顯冷清🥲亦有著明顯的歲月痕跡,但毫不影響它赤柱地標的地位!若修葺下一定更靚✨正題,鍾意呢間餐廳夠大間坐得舒服~唔使同人迫!仲有場地佈置🥳啱晒港女來打卡😅下午茶$399(二人用)打卡之餘,又夠晒抵食👍煙三文魚多士,焦糖燉蛋都好好吃😋火腿唔多掂😕好鹹同韌,唔係好吞到👎另一款火腿麵包仲又凍又硬❌其他就不過不失!另外,仲試咗南非/西班牙生蠔🦪各4隻!係有聲的🚁一間主打食海鮮的餐廳🦞生蠔唔新鮮😣南非的生蠔,有兩隻係臭的🤢叉起蠔的背面,肉眼可見是已壞!影相時無留意到,相信叫餐廳更換係絕對冇問題嘅!不過已經唔想吃,就無叫到🥲好彩番去都無屙🥹值得一讚的是,一男店員服務態度非常到位👏不時替我們更換餐具/加水,更主動幫我們揸機影相,仲影得幾好😆,所以呢個劣評係卑唔落手的😅下次扮靚靚再去打卡~📍嵐石 - 海鮮&牛扒餐廳 赤柱美利樓1樓102號舖
正題,
另外,