2023-04-25
之前經過幾次都見到好多人,呢日終於的起心肝要去排左十五分鐘隊🤤不過店面太細又多人轉個身都難,買完拿拿聲出去條街度搵位食,但天氣開始熱溶得比較快🔥▪️ 希臘乳酪雪糕 💲58 (杯裝 - 3配料 + 1醬汁)口感幼滑,帶有微酸,再酸啲既話會更得我歡心😳常規配料選擇已經唔少,仲要有期間限定,真係眼花撩亂,選擇困難症既人如我,都係參考返十大最喜愛配料🤫▫️ 芒果:並非新鮮切粒嗰種,而係雪到偏硬身一點,比較重冰感既,勝在都幾甜🥭▫️ 海鹽焦糖脆脆:咬落脆卜卜,一開始有微微鹹味,中間會有陣焦燶氣味,相信未必個個都鍾意,最後會係甜甜地,同埋有少少黏牙,但我覺得很可以接受🫣▫️ 綠茶糯米糍:每次食乳酪都必定要加既,質感軟糯煙韌,灑滿綠茶粉甘甘地🍵▫️ 熱情果汁:食到啲熱情果籽,酸酸地幾醒胃,同乳酪好夾,如果再落多啲我仲開心🤭🔎 整體評分(8/10)
🔎 整體評分(8/10)