2018-09-05
帝京洒店經常和化妝品牌聯成下午茶,今次同PAUL & JOE BEAUTE 合作,下午茶外形十分漂亮。Paul & joe 一向都係包裝十分漂亮的,近年出左貓貓系列,一直係女孩們最愛,見到都❤❤眼。其實帝京lion rock 我唔係第一次去,食物水準一般般,不要要求好味甜品,不過不失就是。如果不是聯乘又咁靚,其實大把其他選擇。講返今次個下午茶,佢同Paul &joe 合作,外貌真係10分靚,只係看樣子你一定十分鍾意。Lion rock 食tea 一向價錢不算貴,如果以洒店來說算便宜。而且有信用卡優惠,算好抵食。下午茶內容如下:山葵醬玉子三文治魚子醬伴新薯柚子伴煙三文魚及三文魚子鵝肝醬多士黑松露野菌撻吉列蠔配辛子味噌醬檸檬白朱古力貓香橙榛子曲奇洋甘菊杯子蛋糕檸檬橄欖油蛋糕草莓忌廉伴鼠尾草泡泡迷迭香朱古力蛋糕HK$508 兩位用 (包兩杯特飲)HK$270 一位用 (包一杯特飲)另加一服務費供應日期: 2018 年 7 月 1 日至 9 月 30 日 大家睇到相啦,係咪好靚呢!今次大廚有花心思,成個賣相好靚。味道除了魚子醬拌新薯,完全無味。檸檬白朱古力貓,好實同甜,其他都算可以。
下午茶內容如下:
洋甘菊杯子蛋糕
檸檬橄欖油蛋糕
草莓忌廉伴鼠尾草泡泡
迷迭香朱古力蛋糕
HK$508 兩位用 (包兩杯特飲)
HK$270 一位用 (包一杯特飲)
另加一服務費
大家睇到相啦,係咪好靚呢!
今次大廚有花心思,成個賣相好靚。
味道除了魚子醬拌新薯,完全無味。
檸檬白朱古力貓,好實同甜,其他都算可以。
以靚取勝,大家接受一下!
不過最抵食是,大家可以拿到護膚品試用,份量還算不錯,不過要去專門店自己換就是了。
化妝品沒有影相,不過兩位用的下午茶,只有一份禮物,要大家一起分了。
凡惠顧兩位用套餐均可免費獲贈PAUL & JOE BEAUTE禮物套裝乙份 (價值HK$330)