2013-01-08 8663 views
今日同同事去左帝景酒店做training,原來平時weekday既lunch係無buffet食,所以我地就叫左a la carte黎食。有2個同事叫左茄汁意粉,一個叫長通粉,另一個叫普通長意粉。味道OK啦,長通粉個茄汁確不錯。 我同另一位同事就叫左海南雞飯,仲包埋一客中式湯。個海南雞飯用一隻好精緻既碟裝,都幾特別。海南雞既肉質都幾嫰滑,d飯係用黃油飯,唔似出面d餐廳只係用白飯就算。個中式湯有2款揀,一款係田雞湯,另一款係蘿蔔湯。我就飲蘿蔔湯,我同事就飲田雞湯。蘿蔔湯好清甜,我同事話佢個田雞湯都幾好飲。 另外一位同事就食左個5成熟既牛肉眼扖, 個肉眼扒都幾多汁,唔會煎到乾晒。同埋呢個肉眼扖都幾抵食, 好大件。 總括黎講, 呢間午餐合格, 下次會去試試BUFFET。

同埋呢個肉眼扖都幾抵食, 好大件。
總括黎講, 呢間午餐合格, 下次會去試試BUFFET。
$120 (Lunch)