2022-11-18 130 views
朋友第一次去觀塘極尚大喜屋既放題,可能係平日關係入場時間都唔會話勁多人,而且想調去窗邊位佢哋員工都好迅速安排到值得一讚!飲品區除咗好多款汽水枝裝茶仲有分暖飲區,冷泡茶同熱茶/咖啡,勁多選擇啱晒我呢啲唔飲汽水既人。另外未係電子落單之前,外面都有啲冷盤同熟食可以拎,拎咗啲冷盤蝦同埋章魚小丸子都幾受歡迎!仲有甜品同軟蛋糕機超想食不過次次食放題最後都會太飽冇食到!掃code電子落單好方便,好欣賞點咗既魚刺身每塊都係厚切,如果有吞拿魚就好喇,當日售馨的。另外象拔蚌好爽甜好新鮮,帶子肉質都係好鮮甜的。因為刺身冇吞拿魚所以壽司就叫左黑松露吞拿魚,燒左口魚邊同粒貝都好爽口,呢三樣係除咗海膽以外最中意食,壽司飯份量唔會太多,而且飯醋都好好唔會過酸,好食啊!另外昆布鵝肝好特別通常果塊係啲omakasa壽司會配搭,估唔到放題都一樣落足心機做壽司。仲有好多想試又試唔哂既食物因為午市優惠好抵食!之後有機會午飯都會有嚟!