本人最差的牛氣體驗,本次分享特別在於經歷對客人的服務態度不是食物質素,我帶小朋友去食lunch,一入去已經感受到當日經理不禮貌的對待,好似唔想做我地生意咁,但係應誠左小朋友食牛氣就唯有繼續,小朋友去拎棉花糖既時候亦都係旁邊用極度厭惡的眼神,望住小朋友,但係小朋友都無留意所意都算,去到埋單,想比Credit卡,個經理就開始黎料,用極都差的態度,問我地*咩卡丫*講清楚好喎,ok~ Credit卡真係有好多種,但係佢問既語氣同態度真係差到極點,自問小朋友係好乖既,我唔明有咩野得罪左個經理,小朋友無搗亂,無大叫無喊過,乖乖係位食野無影響到其他人,可能佢特別唔鍾意小朋友,由我帶著小朋友拎位既時候就好似仇人咁望住我地,我真心覺得唔值得受到咁既對待,如果諗住帶小朋友一家人去食呢間牛氣,一定唔會有開心既體驗,如果唔介意搭車遠小小,強力建議搭兩個站去康城,體驗截然不同。
2023-06-23
Type of Meal