2024-02-09
帶有神秘感咖啡店🪄🖤裝修 • 枱/櫈 • 餐具…都以黑色為主調🖤玻璃𝟐面設計,外面睇暗黑帶神秘🫣但餐廳入面望出去,就望到光亮既💫~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪紅菜頭藜麥沙律配香煎虎蝦仁 ($128)(*為左𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭💪🏻 更𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡,我嗌左走醬)本身以為藜麥會係少少加面頭做點綴點知係沙律菜🥗下有勁多,份量夠靚靚們當一個主食🤪仲有大大粒藍莓🫐 • 士多啤梨🍓,紅菜頭冇青味。虎蝦仁煎得香口 • 食落勁爽彈🦐.▪ 炸口水雞塊配自家醬汁 ($88)上枱已經聞到勁香既辣香味🌶️炸雞勁大件🐔仲係𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲,口水汁夠味 • 夠辣😙旁邊配左沙律菜,配住食冇咁油膩。.▪ 喇沙汁炒意粉配虎蝦仁 ($134)意粉 • 虎蝦仁都掛滿喇沙汁🧡捲起意粉🍝時出晒煙,勁夠熱度🔥配有甜椒粒煮,𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥望落更吸引😍.▪ Dirty Tiramisu ($68)用朱古力醬 • 威化餅 • 餅乾碎…裝飾,有藝術品感覺既甜品🎨𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞好滑,食落啡味較濃☕️ • 帶淡淡酒味🥃,唔會過甜。.☀️𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡時段可以優惠價🈹(加+$15) 配$𝟓𝟐
🖤裝修 • 枱/櫈 • 餐具…都以黑色為主調🖤
玻璃𝟐面設計,外面睇暗黑帶神秘🫣
但餐廳入面望出去,就望到光亮既💫
▪紅菜頭藜麥沙律配香煎虎蝦仁 ($128)
(*為左𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭💪🏻 更𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡,我嗌左走醬)
本身以為藜麥會係少少加面頭做點綴
點知係沙律菜🥗下有勁多,份量夠靚靚們當一個主食🤪
▪ 炸口水雞塊配自家醬汁 ($88)
上枱已經聞到勁香既辣香味🌶️
炸雞勁大件🐔仲係𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲,口水汁夠味 • 夠辣😙
旁邊配左沙律菜,配住食冇咁油膩。
▪ 喇沙汁炒意粉配虎蝦仁 ($134)
意粉 • 虎蝦仁都掛滿喇沙汁🧡
捲起意粉🍝時出晒煙,勁夠熱度🔥
配有甜椒粒煮,𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥望落更吸引😍
▪ Dirty Tiramisu ($68)
☀️𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡時段可以優惠價🈹(加+$15) 配$𝟓𝟐以下飲品☕️ 或 餐湯🥣
▫️Flat White ($42)
▫️竹炭黑芝麻鮮奶($48)
𝟐杯有唔同既拉花,開心😊
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費