2022-06-06 178 views
平時行過呢間餐廳,都見到會有狗狗Menu,見幾得意假日就帶咗我家小狗同朋友一齊過嚟食午餐,去到原來狗狗只可以坐最出嘅枱,桌面偏小,但都幾Chill 既。我自己就嗌咗個手撕豬肋骨肉漢堡包配炸番薯條,朋友就嗌咗個炸雞窩夫,我另外嗌咗個蔬菜雞肉條比小狗。講返食物質素先~手撕豬肋骨肉漢堡包啲肉好入味,漢堡包質感正常,但最好食嘅竟然係炸番薯條!而炸雞窩夫口感偏乾,無論雞肉同窩夫都係有點乾,要用飲品送。同埋差唔多食到最後先知,啲糖漿喺梳化後邊,竟然望唔到,侍應又冇提我地。而狗仔menu 要叫人先攞俾我,有點被動呢,我都已經帶左小狗黎,唔通唔嗌野食俾佢咩🥲不過我家小狗都唔太食佢地既蔬菜雞肉餅😅

不過我家小狗都唔太食佢地既蔬菜雞肉餅😅
$200 (Lunch)