2020-11-06 114 views
疫情關係,人冇得去旅行,但舌頭可以。秋高氣爽,好想燒雞翼,但可惜啲場又封哂,咁岩約開朋友食Tea,唔去High Tea,走入KFC 😄🦴脆雞胸軟骨條 (跟餐+$12)好少見到用雞胸軟骨做嘅小食,每一隻雞只有一條雞胸軟骨,夠晒珍貴,加上KFC獨有嘅調味,香脆可口,跟返枝上校手工啤酒一流🥰🥰🥰🍗雞翼三重奏 ($39)個set都幾豐富,除咗汽水同蘑菇汁薯蓉,首先有我渴望已久嘅蜜糖雞翼,辣妹必點嘅巴辣香雞翼,呢幾個items,風味依舊😋😋😋重有new item,好有本土味嘅秘製蝦醬雞翼,蝦醬係淡淡的一層掃上雞翼面,再返焗,食落有濃濃嘅鹹鮮味,但唔會感到口渴! 👌順帶一提,呢間波斯富街嘅KFC,樓高二層,有落地玻璃有街景,有background music,坐位寬躺,享受下午茶都幾舒服嫁😃

🦴脆雞胸軟骨條 (跟餐+$12)

🍗雞翼三重奏 ($39)