2022-04-13 15 views
臨收工喺上環見客,同事話而家有智能順豐櫃拎食物!咁新奇梗係要去order下!原來叫外賣都有智能自取櫃!喺於上環嘅Freshlane,入面進駐左20間左右嘅餐廳,外賣app 落單,餐廳就會煮好然後放入智能櫃!取餐過程快捷又方便,真係好高智能!眾多餐廳中我揀左有酸菜魚食嘅陳家菜! 🌶️🐟酸菜魚🍲一拎外賣已女經聞倒超香嘅酸菜味!先飲一啖湯,酸酸辣辣清爽而唔油膩!酸度同辣度都剛好刺激味蕾唔會太over!主角魚肉-啖啖魚肉肥美嫩滑仲冇骨,滑到可以唔駛咬咁濟,而且索哂湯嘅香濃酸辣味,超入味!配料有特多酸菜同豆芽等蔬菜🥬好豐富!🍢滷水拼盤陣容頂盛嘅滷水拼盤,包括有金錢肚、牛𦟌、牛腸、雞腎、滷水腩肉等。滷水味道香濃食落唔太油膩,樣樣都好食,我自己最鐘意金錢肚夠柔軟,同埋牛𦟌入味又淋身!送飯一流!

🌶️🐟酸菜魚🍲

🍢滷水拼盤