2019-02-23 627 views
呢度環境懷舊有特色,好多野都好食,好啱幾個朋友黎談心,特別係好artsy 嘅朋友😂黑松露薯條 |薯條香脆,除咗黑松露醬仲有俾一大pat黑松露,非常香大蝦柚子沙律 |柚子好新鮮,令人好開胃。幾中意佢加士多啤梨成件事更加fresh!所有菜同材料都好新鮮,蝦又爽口,加埋本身嘅醋,成個沙律味道層次更加多~推介~黑松露海蝦意大利飯 |意大利飯煮得好好,黏稠度剛好,而且好多雜菌加埋黑松露醬成個飯都好香~加左青椒亦令整體味道吾會只得野菌味咁單調。忌廉汁火腿意大利粉 |相比起個意大利飯,呢個意粉就算正常~炸雞翼 |炸份有點厚,味道一般~店內環境 | 店內裝修非常懷舊,連風扇都係以前讀小學中學個種。壁畫同擺設都好有Style,覺得個金魚缸係神來之筆,令呢個地方有啲神祕~

黑松露薯條 |
薯條香脆,除咗黑松露醬仲有俾一大pat黑松露,非常香
黑松露薯條

大蝦柚子沙律 |
大蝦柚子沙律

黑松露海蝦意大利飯 |
黑松露海蝦意大利飯

忌廉汁火腿意大利粉 |
相比起個意大利飯,呢個意粉就算正常~
火腿忌廉汁意大利粉

炸雞翼 |
炸份有點厚,味道一般~
炸雞翼

店內環境 |