2023-02-25 134 views
作為住附近嘅街坊,我久不久就會去幫襯。之前食開都滿意,所以一直有回頭。今日去到想試下之前無試過嘅嘢,所以叫左beef burger, 諗住呢啲classic 又basic嘅菜,對西餐廳嚟講應該穩陣啦?!結果都出事😪首先上到嚟,個包點解無夾到芝士架呢?係漏左?定其實係我要另外叫架?beef burger無芝士,我第一次見,可能是我孤漏寡聞唔識嘢。然後咬落去食,都夠濕夠juicy的,但係,點解無咩味?鹹味都無嘅,有無調味?再食落去,舊肉好生噃!我叫左七成架噃,食到去中間,發現舊肉只是個邊熟,中間是全生肉嚟,唔得喇,雖然好肚餓,但burger舊肉咁生我真是食唔慣。同侍應反映,佢查單後話佢哋有寫低是七成,可以再整過畀我。我問佢,咁樣叫唔叫七成?侍應無答,我都知唔好為難佢,於是話埋單了,唔洗再整過,但叫佢拎返畀廚房睇。我唔想被誤會是嚟佔人便宜,亦唔想再食呢個包,真心難食。最後食薯條塞滿個胃就走。過百蚊埋單,唔係食唔起,而是好失望。那種塞飽左個肚但是唔滿足嘅心情,真是貼錢買難受😣。
 Beef  burger
2023-02-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)