✨泰式清湯 安格斯牛肉因為唔舒服唔想食咁濃味既野,所以就嗌左一碗清湯既都試下。湯底清甜隱約帶出豬骨和雞既味道,飲完幾啖湯,都幾開胃😳安格斯牛肉,份量都多,肉質軟腍,麵條我就揀左全蛋粗麵,食落彈牙,爽口,都幾match✨五花肉冬蔭乾撈麵第一次食冬蔭功底的乾撈麵,酸酸甜甜幾開胃,不過有點辣🌶️五花肉片份量多,望落普通,但撈埋豬肉碎、糖心蛋食味道岩岩好 👅 仲可以放埋上薄脆片一齊食✨泰式烤豬頸肉豬頸肉份量都唔少有8-10塊左右,薄片既豬頸肉食落爽口彈牙、香口又惹味,一啲都唔乾身同'鞋口',可以一試👍🏻✨泰式熱菊花茶係病既時候飲一杯暖菊花茶 真係好舒服,而且唔太甜,又可以潤喉✨薄荷青檸梳打好清新青檸味,好解渴清暑
✨泰式清湯 安格斯牛肉

✨五花肉冬蔭乾撈麵

✨泰式烤豬頸肉

✨泰式熱菊花茶
係病既時候飲一杯暖菊花茶
真係好舒服,而且唔太甜,又可以潤喉

✨薄荷青檸梳打
好清新青檸味,好解渴清暑

2024-08-21
Type of Meal