2023-08-24 32 views
今午,系朋友屋企附近新開既食店.佢卜位叫我去食lunch. 龍門一番,另一系列,食川滬菜式.黑糖珍珠厚鮮奶, 黑糖配上鮮奶,不太甜,香濃鮮奶,加上趙吓珍珠,好飲,不错.杧果多多冰,保持水準,香濃杧果味,今次,係朋友飲.佢話好介紹。自選干鍋(孖然,唔辣,A5和牛肩,豬肚,魷魚鬚,土豆絲,藕片)爆炒得好香,A5和牛肩,有香濃既和牛味,咬落有口感;豬肚,魷魚鬚,材料新鮮,好惹味;土豆絲同藕片,吸埋所有精華,好正!下次我會加豆卜去吸味,加一碗靚仔。perfect!上湯小籠包,皮薄汁多味鮮,有水準。迷你胡椒餅,好味。朋友免費加入會員(會員費原要$350), 留言訂位有88折,做會員基本有9折,半價飲品(生啤除外),定期送會員優惠。今次,佢一早留言訂位,醒!

下次我會加豆卜去吸味,加一碗靚仔。perfect!

上湯小籠包,皮薄汁多味鮮,有水準。

迷你胡椒餅,好味。

2023-08-23
Type of Meal