六點零唔太餓,天氣又涼涼地,見到有叻沙便坐入去,一打開餐牌就好開心見到有個素的選擇,雜菜蛋叻沙 $39,不吃素的亦大把款,有肉骨茶、牛腩、豬頸肉、扎肉、雞肉、海鮮、帆立貝、及10吋半長大虎蝦等伴料。價錢由$39至$108,豐儉由人。如果好似我有素食素的朋友,都會開心有素叻沙,一般叻沙餐廳無素,我叫的雜菜蛋叻沙$39,好大碗,有半邊蛋、有西蘭花、椰菜、青瓜絲、蘿蔔絲、葱花等。湯夠味適中,不淡不濃。我成碗飲晒。麵是摻摻粉,即米粉同油麵兩溝,可改為淨一樣,辣度亦可調整。我亦好欣賞有自助水,食叻沙有水都好緊要,自助就方便,有暖水同室溫兩種。汽水$8,小食都係十零廿蚊,可睇餐牌的相。坐得舒服,乾淨。店員態度好。

麵是摻摻粉,即米粉同油麵兩溝,可改為淨一樣,辣度亦可調整。

坐得舒服,乾淨。店員態度好。
雜菜蛋叻沙
2018-11-02
$39 (Dinner)
雜菜蛋叻沙