2018-12-04 227 views
花膠蠔油撈麵 $48花膠雞絲魚翅 $38想用唔過$100嘅價錢食到鮑魚、花膠同魚翅?而家已經有兩間分店嘅漁民麵館絕對幫到你🤤食完撈麵之後仲可以去路德圍食返碗$3豆腐花添-一上枱嘅時候小編都不禁嘩咗一大聲,因為真係好少見到啲餸仲多過啲麵,成碗都係滿滿嘅花菇同花膠,特別係嗰個花膠爽脆之餘好有咬感,另外個冬菇完全索晒蠔油同埋好淋,而且如果你買撈麵嘅話佢仲會附上一碗高湯俾我哋撈麵食,就咁飲落去唔會覺得口渴同埋飲到好濃嘅胡椒味-而花膠翅個方面呢就咁樣睇就見到入面會有花膠、雞絲、翅、冬菇同木耳,所以口感好豐富,而翅嘅花膠會同撈麵嘅花膠有少少唔同,翅既花膠會比較滑身同淋身,另外可能係因為加左花膠嘅緣故多咗骨膠原,呢度嘅翅係會比較黏口,就算放耐左都冇變稀,讚🤤👍🏻-呢間鋪頭嘅CP值真係好高,小編同男朋友嗌咗呢兩個就已經飽到碌走咗,而且呢間鋪頭一啲都唔孤寒,樣樣野都好足料,呢啲咁有heart嘅香港小店係值得我哋去支持嘅 💪🏻
花膠蠔油撈麵 $48
花膠雞絲魚翅 $38