2019-01-07
韓國菜永遠係小編長期的Favourite😍🇰🇷今次去旺角見到呢間韓式燒烤放題幾抵食🥰於是捉埋朋友仔去試試👭。這裏的燒烤放題是全自助式的🚶🏻♀️需要出去拎食物🌮+飲品🥤例如有刺身丶壽司🍣丶飯麵🍛丶炸物等 味道還好🧐特別推介炸雞翼 熱辣辣唔不錯不錯😙。但小編就落力專注於燒肉方面😎凍櫃擺咗大約幾十款肉類🥩+蔬菜🥬+海鮮🦐選擇頗多 任君選擇 睇到網上特別推介🐮牛仔骨+牛肉🐮果然好好味😍牛味頗重 而且醃得非常入味👍🏻所以我同朋友仔都瘋狂攞嚟燒👅不過可能因為牛仔骨太受歡迎好快就搶購一空🥺所以鍾意食牛嘅朋友就要注意喔 ⚠️附加一個吃貨小Tip: 攞金菇同牛肉一齊燒🔥啲金菇索晒啲牛肉汁超正啊啊啊💓。食完一輪燒烤又點少得甜品呢🍨係雪糕放題啊 可以任食雪糕雪條🍧小編同朋友都一致覺得呢個榴槤雪條💛好重榴槤味鍾意食榴槤嘅你不要錯過喔😌。總結:平價韓燒之選👍🏻CP值高,而且啱晒一班食肉獸。下次可以諗下同一大班朋友gathering嘅好地方。