2002-08-22 0 views
同男友去食晏,叫o左兩個超值午?同一碟三文魚壽司。碟三文魚壽司o既賣相真係……所以一碟只售五蚊,食完都冇嗌佢個刺身囉,我覺得咁o既三文魚,佢o既刺身連十五蚊都唔值。o個兩個超值午餐真係幾平o既,廿五蚊,一碟前菜、一碗麵豉湯同一盒飯。碟前菜係最正o既,八爪魚仔同墨魚仔喎,冇乜邊間日本料理出手咁闊綽o架喇。但盒飯真係難食到嘔,o的飯好爛,好似o的水唔駛錢咁,落咁多都唔佢做乜。碗麵豉湯就一般啦。男友話佢o地應該係出名鐵板燒o架喎,可能我o地今次真係叫錯o左,我諗我會去試o下佢o地o既鐵板燒o既,但唔會再食其他無謂o野囉。對食冇乜要求,但求又平又飽o既,呢間日本料理會係一間唔錯o既選擇。
同男友去食晏,叫o左兩個超值午?同一碟三文魚壽司