噉嗰日就同我啲朋友一齊去食火鍋啦 搭lift嗰陣時見嗰個職員 之後呢佢就強塞咗宣傳單張畀我 噉就算喇 第三次去佢都塞咗張宣傳單張俾我 佢又唔知點解無端端變成手機落order喎 噉我就嗌咗兩隻午餐肉啦 五分鐘之後佢先畀咗一碟午餐肉畀我 噉就算喇 佢啲肉係硬嘅 冰到乾硬嗰種 之後我再嗌左的午餐肉 之後個半個鐘呢 嗰啲午餐有冇出現過嘅 但係隔籬枱附近嗰台 全部都有午餐肉淨係得我嗰台冇 跟住我就問啦 嗰服務員就話叫我嗌多幾次噉我嗌咗三次都係冇午餐肉出現過 即係嗰40分鐘期間 我係嗌咗差唔多三次嚟唔記得咗四次嘅午餐肉佢都冇上過一碟午餐肉畀我 個服務員就一直喺度嘈話叫我多嗌幾次 噉我就唔講嘢喇 畢竟我真係覺得佢好嘈 跟住我個朋友就點咗幾次頭個服務員先走 佢第日40分鐘之後我再問個服務員先再要返個午餐肉 過了五分鐘才給我四片 噉之前午餐肉都係人任拎就唔需要用手機落order叫啦 佢啲甜品都真係勁難食 第一次去唔係手機落單嗰陣時其實還好嘅 嗰啲甜品都未有咁多新品同埋未有咁難食