2018-09-23
因為今日實在太肚餓,所以同朋友提議食放題,好彩即日打去book 8點半時仲有位😬去到全場都滿座,好彩我地book左,兩個人都有張大卡位坐😽。不過一出lift,已經聞到好大陣油煙味😕好既係餐廳有提供圍裙,我即刻著左上身,希望食完個身無咁大陣味。一坐低,店員就會主動介紹佢地有3個唔同級數既menu,我地簡左最平既大君,$188呢個價錢想食韓燒係出面已經好難搵到,仲要係任食。以大君menu黎講,全晚最好就係烤牛肋骨肉同照燒牛五花肉,至於其他肉類,就普普通通,無咩驚喜,但都對得著呢個價錢。最大問題係佢個板😫,每燒一轉野食,塊板就lon曬,要換。全晚換左9次😫😫😫😫,建議可以搽啲油上去如果like and share左佢地fb,會送一支雪條,解下油膩亦不錯。