2018-07-13 791 views
今日去依間包點超人度買午餐,原先係想買章魚肉餅飯,點知已經賣曬唯有叫番個鳳爪排骨飯食啦。 另外叫咗一籠鮮竹卷,兩樣嘢加埋33蚊都算幾抵。但係排隊非常混亂,而且店員用找錢嗰隻手去處理食物,都幾唔衛生。外賣膠袋上亦都佈滿食物嘅油同埋汁,找既錢上面都有啲食物汁,好唔乾淨lol。🙄🙄🙄食物方面分量非常之大,個飯兩個人分就應該啱啱好。而我今次叫左鳳爪排骨飯,啲排骨都有好多肉,仲有時菜,整體嚟講都幾健康同埋幾抵食!鮮竹卷就唔ok,好多油。放入口好大陣油味,雖然份量多,但真係食左半舊就唔想再食。整體飯係唔錯既,又平又足料😉衞生有待改善。

整體飯係唔錯既,又平又足料😉衞生有待改善。