2022-02-08
⭐️傷心酸辣粉⭐️📍:粉嶺聯和道57-63號嘉和軒地下6號舖⏰:8:00am-10:00pm⭕️:現金、Alipay、八達通依家疫情持續嚴重 晚市堂食都唔知幾時可以恢復🥲 <傷心酸辣粉>最近做緊抗疫自取優惠 雞煲烤魚一律都可以外賣反去食😆天氣凍好岩食火鍋雞煲架!價錢便宜之外 份量又多🙈 一定要去試吓🤣🐥重慶麻辣雞煲(大份) 💰139(套餐包括肥牛、腸仔、花枝丸和牛丸、生菜、雲耳、薯粉及兩包紙包飲品)話就話二人餐 但係份量多到我地三個人食都好飽好滿足😆雞煲叫左小辣 多到要分開左兩盒 反屋企再滾熱佢食 好惹味 少量麻香味 好香既花椒味 雞肉好嫩滑 索晒啲汁 啖啖肉好正🤣肥牛既份量好多 唔鞋口 薯粉好煙韌滑嫩 最鐘意佢既花枝丸 好大粒彈牙!#香港美食 #平民美食 #粉嶺 #粉嶺美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #foodhk #傷心酸辣粉 #酸辣粉 #外賣優
📍:粉嶺聯和道57-63號嘉和軒地下6號舖
⏰:8:00am-10:00pm
⭕️:現金、Alipay、八達通
🐥重慶麻辣雞煲(大份) 💰139
#香港美食 #平民美食 #粉嶺 #粉嶺美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #foodhk #傷心酸辣粉 #酸辣粉 #外賣優惠 #雞煲 #烤魚 #外賣自取