2020-01-05 1079 views
撞正個日夜晚大家遊行完,都好多人係出面排隊。不過好快都有位,反而鋪頭入面只有2個侍應姨姨,所以要畀少少耐性佢地走勻成個場會有少少忙亂,落單同出菜都會慢少少。因為唔舒服嘅關係所以叫咗個方魚肉碎粥,而男朋友就豪叫咗個螺片燉水鴨湯 同海蜇 拼 墨魚。方魚肉碎粥算係正常野,方魚味道剛剛好唔會太咸,所以都幾好食。但個螺片燉水鴨湯本身成件事都好好飲,水鴨又夠嫩滑,但偏偏螺片太咸,咸到我喉嚨痛都覺得消到炎,係呢個位有D 失色。本身想叫鵝片,但去到時所有鵝都賣晒,唯有叫海蜇拼墨魚。墨魚同海蜇都好爽口,而海蜇更帶少少微辣,令人食唔停口。呢個下次都想黎Encore. 見好多人都有叫糖醋麵,等我感冒好返晒都一定要再去試過!(BTW 聽見2位侍應姨姨講做到腰骨好痛,希望大家去食飯時都要好好體諒每一位用心服侍我地嘅侍應啊~)

螺片燉水鴨湯

見好多人都有叫糖醋麵,等我感冒好返晒都一定要再去試過!

方魚肉碎粥
海蜇拼墨魚