2018-03-20
落單大概十分鐘就上菜,都好快手,我就叫咗一個本菇忌廉意粉,配菜有粟米,炸雞,蝦仁,煙肉,仲送咗個日本京魚湯,細細杯,仲叫左個自家製嘅冰茶。本茹忌廉意粉個忌廉味都重忌廉味,好味道, 個意粉好彈口,好食,個炸雞好脆,香口,好好味 ,真係一定要食呢個炸雞,好抵食,12蚊有三件, 仲有煙肉,都好食,同個意粉好夾,鹹鹹地, 蝦仁就好彈牙 ,粟米好甜 。日本京魚湯是送的,好重魚味,鹹鹹地,幾特別,我幾鍾意飲。正好open嘅area最平的意粉48蚊就有得食,配料就可以逐樣加錢,自己可以選擇幾多配料都得。幾好, 鍾意食乜嘢餸就乜嘢,鍾意食幾多就幾多。個賣相好豐富,好味道六點鐘來到這間餐廳已經有幾枱客人食緊,感覺這類像快餐店,好開陽,因為你係度座可以望到好多客人不停喺度行嚟行去 ,光線好充足, 環境都舒服,坐得都ok。有幾款飲品俾你選擇,全部跟餐都是12蚊,散叫25蚊。自家製冰茶好特別, 有兩舊橙喺度,甜甜地,因為佢自家製, 同凍檸茶有些不同, 這個跟餐就12蚊,散叫就25蚊。
日本京魚湯是送的,好重魚味,鹹鹹地,幾特別,我幾鍾意飲。
正
好open嘅area
個賣相好豐富,好味道
有幾款飲品俾你選擇,全部跟餐都是12蚊,散叫25蚊。