2023-04-23 350 views
之前食過佢地佐敦既分店 @superfon_hk 價錢抵食又大份 CP低好高🥰 呢間小店主打走小清新路線 除左提供各式丼飯 如北海道海鮮丼、吞拿魚三色丼及北海道馬糞海膽丼之外 仲可以自選海鮮配搭🙈仲意食邊款由自己選擇!依家店鋪仲推出左 「午市丼物優惠」!▫️鵝肝和牛丼鐘意鵝肝既千祈唔可以錯過!厚實又粉嫩既鵝肝加上多塊充滿油脂香既和牛🥩牛肉呈現粉紅色 嫩滑多汁 重牛味 鵝肝好厚身大塊 煎到甘香 外皮焦脆 食完都唔會覺得好油膩🙈👍🏻成個丼飯好滿足🙈再加$10配埋日式炸雞同$5 蘋果紅茶 大塊到好似雞扒咁 香脆嫩滑 好抵食!▫️雜錦天婦羅丼好有日式風味 炸到脆卜卜 裏面有南瓜、金菇、茄子、天婦羅蝦 款式多樣 炸粉唔厚🥰再配埋小食日式餃子🥟同荔枝紅茶 好滿足!▫️唐揚魷魚鬚炸到脆卜卜 香脆爽彈 配埋沙律醬

▫️鵝肝和牛丼

▫️雜錦天婦羅丼

▫️唐揚魷魚鬚
炸到脆卜卜 香脆爽彈 配埋沙律醬

2023-04-18
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$100 (Lunch)
  • 天婦羅蝦和牛丼