2024-07-19
因為最近都同朋友轉到工, 擺脫垃圾公司同老細!實在太開心啦, 所以一定要搵返間有質素既放題去慶祝!朋友話係旺角既極尚大瀛喜超級正, 仲話係拖羅任食, 身為拖羅控既我, 一定唔會放過的大瀛喜係QR CODE落單的, 咁方便同清楚, 萬一冇黎到都會易追D食放題當然要先食刺身啦, 三文魚, 油甘魚, 北寄貝, 帶子, 鮑魚等等, 我地不約而同最鐘都係鮑魚同北寄貝, 鮑魚極彈牙鮮甜, 泰式醬係上面更加開胃;而北寄貝就好彈牙有鮮味, 放題食到D個質素真係好感動而熟食係絕對唔會差過刺身的, 食物超級多樣化, 包括有黃金醬燒開邊蝦, 鵝肝, 乳鴿, 鱈魚, 炸雞翼等等, 而且仲要好好味, 我地最鐘意就係鵝肝, 乳鴿同雞翼, 鵝肝放落口度真係有種活著多好的感覺;而乳鴿我地都一致覺得有大酒樓既水準, 鴿味濃而多汁;而炸雞翼就一直保持住外脆內嫩, 入面超多汁經過多輪努力後, 其實都超級飽, 但都唔可以放過佢既甜品, 最正係榴槤可以任食, 實在太好味了, 我覺得我食榴槤而且可以返本, 而且仲有多款雪糕, 包括哈根大師, D個又係一個回本位, 我地真係食到150%!總結極尚大瀛喜真心冇得輸, 生熟食真係無敵,
總結極尚大瀛喜真心冇得輸, 生熟食真係無敵, 而且飲品有冷熱清酒, 梅酒等等比我地任點, 我已經好想再黎食過了! 一定有下次!