2023-12-04 1062 views
某夜去完迪士尼好攰,但係其實樂園冇乜嘢好食係眾所周知,就同姊妹揸車嚟到呢一個荷里活廣場,貪佢有免費泊車,嚟到嘅時候已經九點,好彩仲有呢間拉麵店,醫好我哋又餓又攰嘅心靈我哋每人點咗一份拉麵,我點呢一個係赤豚肉拉麵。麵身質感彈滑,湯底濃郁,本身我係超喜歡食辣,所以就加咗好多辣粉小食都係非常出色,個炒魷魚鬚,個味道剛剛好香又有魷魚鬚味,唔太油,有時出邊食到啲炸魷魚鬚全部都係粉漿又油有冇魷魚味,炒魷魚就避免咗呢個問題個南瓜薯餅,淡淡都係南瓜味,炸到好脆口,燒牛舌燒到仲有少少牛油,好香牛味仲有呢度嘅咖喱飯都係好好食,啲咖喱汁又有好多,可能我哋太餓太攰,全部都食清光,食完剛剛好,佢就收工收10點,🤤臨走去仲有coupon送俾我哋,我哋下次都會再去
我哋每人點咗一份拉麵,我點呢一個係赤豚肉拉麵。

• 燒牛舌
  • 北海道南瓜炸薯餅