2013-05-25
五個人午餐,唔使等位,地方大,枱櫈唔算好密,所以唔算嘈!呢度有樣好,可以自由配撘,大食可以叫多啲,例如加個湯,價錢相宜,彈性好多!每張枱面有個鐘仔,㩒鐘侍應好快有反應,餐具侍應執好用膠兜比我哋,櫃枱有大量調味料,可以自己加!叫午餐包任飲飲品(平時任飲要$12一個人頭),飲品自助出大堂斟,好多選擇(汽水,茶包都好多種味),我揀杯熱莫卡咖啡,平時我唔飲港式茶餐廳咖啡,太濃,莫卡都可以接受,雖然係咖啡機出,朱古力味不太濃,咖啡都幾香!我叫咗卡邦拿尼意粉---意粉好煙韌,有咬口,幾好,好怕啲淥到軟淋淋嘅意粉,不過個汁就一般,忌廉唔夠濃,雖然唔係難食,有幾片煙肉!正常!每人加一件蒜茸包---外脆內軟,焗到熱辣辣,好味!辣味雞翼---大家分享,其實唔太辣,雞翼不太大隻,但骨肉分離,夠熱,好味!水牛芝士薄餅---薄餅尺寸不大,個薄餅底唔厚,一個人都可以KO一個,原個上,要自己切,個薄餅刀好好玩!薄餅面有幾團焗到溶嘅水件芝士,我幾鍾意水牛芝士嘅味道!餐後我沖多杯芒果茶去油膩!雖然茶包,但都幾好味!簡單一餐!每樣食物都熱辣辣上枱,雖然食物同餐牌參考圖片有差別,都係$45,好滿足!
每人加一件蒜茸包---外脆內軟,焗到熱辣辣,好味!
餐後我沖多杯芒果茶去油膩!雖然茶包,但都幾好味!