2021-12-21
旺角一向多嘢食,今次見到呢間好似幾平靚正嘅西餐即管坐低試一試見有set dinner,同一個散叫嘅menu,2個人又想飲湯又想食法式蒜蓉包呢個餐非常之抵👍🏻,首先一嚟到嘅有沙律🥗🎃南瓜濃湯🥄呢個南瓜濃湯真係非常之濃郁,好creamy好滑,我好鍾意飲呢類型嘅湯,好想飲飲多啲🤤🧄蒜蓉法包🥖焗得好香脆,非常之好味😋呢啲多數無得輸👍🏻同湯一齊食真係好正🤤到主菜啦🇫🇷🐔慢烤脆炸法國春雞配紅酒醋蜜糖🍷🍯💰$158一上枱就覺得好靚好正,外皮燒到好脆,甜甜哋,非常開胃!食晒成隻都唔會好膩,有啲焗蔬菜,清清口腔,都幾好。雞真係好味!🇪🇸西班牙辣肉腸水牛芝士著茄意大利飯🍽💰$108呢個意大利飯有啲out of expectation,幾好食,好多配菜,辣肉腸好味😋💰$292.6/2ppl (included 10% service charge)🚩Romanne Leisure Food Concept (砵蘭街) (旺角)📍旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
呢個餐非常之抵👍🏻,首先一嚟到嘅有沙律🥗
🎃南瓜濃湯🥄
🧄蒜蓉法包🥖