2020-08-30 158 views
呢排晚市都無得係街食飯 相信好多返工一族都好似我咁 習慣左買外賣返屋企食了😂住荃灣既我都叫做多嘢食選擇呢日我就買左韓正屋既二人套餐 因為夜晚唔會食得太多既關係 我同屋企人三個食都很可以!份量好足夠呢~.呢個二人套餐有2款前菜 3款主食 2款飲品前菜揀左菠菜同韓國海帶 2款都好食 尤其係海帶 酸酸地好開胃主食係鐵板燒牛肉 石頭傳統雜錦豬肉飯同人參雞湯雞湯係成隻雞係度 切開入面仲有糯米飯 紅棗 栗子🌰白果 等等個湯好鮮甜 人參味岩岩好 唔會太咸鐵板燒同石頭飯都可以揀牛肉/豬肉/雞肉就算唔食牛既人都唔洗擔心。鐵板燒牛肉就算拎到返屋企都唔韌 相信堂食食既話會更正 好多牛肉👍🏻非常足料.石頭飯舖滿荳芽 蘿蔔絲 雲耳絲 雜菜 蛋等等底下既飯同豬肉已經炒好入曬味 我地只需要mix勻所有材料就食得❤️雖然石頭飯應該熱到滾食既 不過外賣食都唔錯可以同屋企人share 慢慢食😍.
住荃灣既我都叫做多嘢食選擇
呢個二人套餐有2款前菜 3款主食 2款飲品
主食係鐵板燒牛肉 石頭傳統雜錦豬肉飯同人參雞湯
個湯好鮮甜 人參味岩岩好 唔會太咸
鐵板燒同石頭飯都可以揀牛肉/豬肉/雞肉
就算唔食牛既人都唔洗擔心。
石頭飯舖滿荳芽 蘿蔔絲 雲耳絲 雜菜 蛋等等
雖然石頭飯應該熱到滾食既 不過外賣食都唔錯
可以同屋企人share 慢慢食😍
2020-08-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner