2014-06-06 2320 views
以前在北角工作時,很想到這間韓式餐廳食午飯,無奈店子細細但人氣十分旺場所以都沒有機會去食。今天探望完舊同事後突然很想食韓菜所以就去食,,不幸地落大雨令我不想等候入內進餐所以決定買外賣番家算。午市套餐很抵食,包前菜3款主菜及湯,價錢由$40幾蚊至80幾蚊都有,視乎你個主菜係乜~前菜佢有幾個盤裝住,,有雜果沙律芽菜泡菜菠菜黑豆,,款式算多元化。我選了雜果沙律菠菜 & 泡菜。雜果沙律有蘋果薯仔呢啲材料撈埋沙律醬黎食係幾開胃,菠菜好香麻油味,食落口好爽,不錯。👍 泡菜醃得幾入味,都幾正宗。呢碗野散買都要$20蚊,,lunch set包埋真係好抵食。😊主菜選了炸醬麵,,喜歡那種甜甜的醬。份量多醬汁亦多唔怕唔夠汁撈唔到麵,,麵質好彈牙易斷,,唔會拉到勁長咁唔方便。青瓜幾脆卜卜而且新鮮,,幾健康又可以減少油膩感唔洗食到咁滯。

不同種類的韓式前菜。
雜果沙律,泡菜,菠菜。
炸醬麵
Other Info. : 店舖服務細心,等候的時候呈上冰凍的麥茶。👍
2014-06-06
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$55 (Lunch)
雜果沙律,泡菜,菠菜。
  • 雜果沙律泡菜菠菜。