2022-01-11 166 views
黎到太和,我經過茶點,深深俾佢個下午茶餐吸引到我入去!D 野食好抵食! 小食都唔貴🥰🥰🥰揀多幾款黎食下都唔覺貴手撕雞芝麻醬冷麵 $54 真係好好食~ 芝麻醬落得岩岩好,撈晒所有既麵,每食一啖都有芝麻醬而且佢雞肉好鮮嫩滑~ [ 必食]酥炸花枝丸 $40 炸到金黃色,睇住佢新鮮炸起。即叫即炸! 花枝丸好大粒,好彈牙,咬入去入面仲有一粒粒墨魚粒,好有咬口! 配埋佢個蜜糖, 原來係咁夾架!海苔魷魚絲 $42  ***真係未食過海苔魷魚絲,真係要試一試係咩料先! 佢炸到金黃色,岩岩炸起又熱又勁脆!!! 不得了! 每啖都係好重海苔味,係本小姐既至愛,魷魚絲仲要勁爽口,又唔會炸到入面乾晒咁。好好食呀! 炸蝦肉春卷 $30呢到既炸物真係好好食。新鮮炸,仲要夠晒熱又無油益味。 炸到脆卜卜,外脆內軟,炸蝦肉春卷仲要加咗d 椒鹽粉,嘩!! 好惹味!青瓜木耳  $30份量超大份, 好爽口~好清涼,酸酸辣辣咁~好開胃呀! 現泡洛神花茶 $26 酸酸地好好飲,食左咁多野,要清下個喉,飲完好舒服。現泡蜂蜜杞菊茶 (跟餐 +$5)菊花份量好多,加埋蜂蜜,甜甜黎,好舒涼呀!! 清下個喉又可以食其他野
黎到太和,我經過茶點,深深俾佢個下午茶餐吸引到我入去!

D 野食好抵食! 小食都唔貴🥰🥰🥰

炸蝦肉春卷 $30
炸蝦肉春卷

青瓜木耳  $30
青瓜木耳

份量超大份, 好爽口~好清涼,酸酸辣辣咁~好開胃呀!

現泡洛神花茶 $26
現泡洛神花茶

酸酸地好好飲,食左咁多野,要清下個喉,飲完好舒服。

現泡蜂蜜杞菊茶 (跟餐 +$5)
現泡蜂蜜杞菊茶

2022-01-09