2018-05-12 740 views
今日心情勁靚,約埋三五知己去咗C3度食意粉,其實我咁耐以來都未食過,但其中一個好朋友就成日去食一直話都話好好味,今日終於有機會試到啦,我就叫咗個牛肉意粉加杯勁大杯嘅凍奶茶,先講講個意粉,真係炒得好好味,黑椒嘅味道呢辣辣地好好食,牛肉都算抄得啱啱好,另外,最令人覺得奇怪嘅事,點解用一隻啤酒杯去裝杯凍奶茶呢?PS:其實都好飲架!最後都係飲唔晒要外賣杯奶茶,飲左成個下晝只可以講C3嘅意粉真係做得好好食,軟硬度適中,但係只可以講選擇就唔係好多去得只可以揀意粉囉,雖然佢有all day,但佢都唔係唔食意粉就曬咗囉!
今日心情勁靚

2018-04-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)