2018-10-02 70 views
今次食呢間尖東既SEAFOODSTAND,位置好隱蔽,不過租應該好平,所以相應食物價錢都平。今次叫左牛油果吉列牛堡跟餐、鰻魚汁豬堡同埋水牛城雞翼。牛油果吉列牛堡跟餐係會有薯條同汽水,五十幾蚊係尖沙咀食到成個BURGER ET抵到爛啦! 薯條係即炸既,好脆好好食,不過好熱氣,哈哈!牛油果醬好多,同塊牛堡好夾,有交融既感覺,值得一試!鰻魚汁豬堡,果塊豬柳質感適中,唔太硬唔太軟,好JUICY,入面呢就有生菜以同醃左既白蘿蔔絲,係酸酸甜甜既,另外係仲有鰻魚汁係到既。水牛城雞翼,呢個小食入面係有兩件雞鎚同兩件雞翼,外面塊皮加汁係辣辣地,不過如果再濃D味就更加PERFECT。本身隻味係唔錯,入面D肉係滑,唔係超乾,有點JUICY。另外有埋藍芝士醬點黎食,不過唔係人人都鍾意藍芝士,叫果陣自己決定點唔點啦!

2018-09-18