2021-08-09 2071 views
聽人講話牛一做緊逢星期一至四會員買一送一,咁今日就同我母親大人去食。見唔係好肚餓,我就叫左60分鐘任食,咁呢逢星期一我唔會牛肉,咁就叫咗豚肉,豚肉就真係鞋咗啲,如果涮得太熟情況就更加明顯,我都係見剛剛好轉色,就拎上碟。個湯底又真係味精比較多,味精多係正常既,所有火鍋店都係咁㗎啦!至於出邊自助區就蔬菜選擇比較多,羽衣甘藍都有,而且又係任食。油麥菜白菜都有!肉丸選擇就不過不失啦!我見到有白飯,但係真係好小人會去食白飯。至於飲品選擇就尚可,基本要嘅嘢都會有。但啤酒就真係令人失望啦,清一色,冇得揀。侍應既態度就普普通通,冇咩特別,亦會提醒你幾時夠鐘。總括而言,抵食真係抵食嘅,如果想打邊爐,又唔想洗野,都值得去試下既。
2021-08-09
$80 (Lunch)