2016-05-06 1295 views
又係時候同朋友聚聚, 一班朋友出外食飯都係意見多, 所以今次黎食韓日放題, 價錢比一般日式放題平,  2.5小時任食, 但仲要有齊日式同韓式食品, 滿足哂我地需要!食物款式非常豐富, 豬牛雞多款式選擇, 仲有日式刺身壽司, 小食類, 食品多不勝數!環境裝修雅緻,有好多韓星掛畫食物方面, 刺身放罝精美, 幾新鮮, 三文魚切得厚,好肥美, 第一轉刺身每人一隻大頭蝦,唔算好大隻,但味道鮮甜小食方面推介韓式醬油生蝦,調味岩岩好,生蝦非常爽口!但韓式粉粉絲味道較咸,味道似只是用豉油加辣油炒,沒有韓式粉絲味道而韓式炸雞用韓式甜辣醬,咬落去啖啖肉,外脆肉軟👍🏻食完小食開始入正餐。韓式燒烤烤爐上面鋪左牛油紙,無禁大煙之外感覺上食物會無禁油會健康d牛類會推介牛舌,只用小小黑椒同鹽調味,入口香口濃郁,牛仔骨好嫩,只配上小小蒜香味,牛味好突出芥末一口牛柳粒:無芥末味,但牛粒夠淋,沾牛汁會較為好味燒蒜香生蠔是其中一樣必點之一,完全無腥味,加入蒜容非常惹味最後連甜品都好多選擇,有雪米糍,雀巢雪糕,豆腐花,自製蛋糕等等,真係大飽口福!!餐廳價錢平,食物款式非常非常多,食物質素中上,值得一試

環境裝修雅緻,有好多韓星掛畫

小食方面推介韓式醬油生蝦,調味岩岩好,生蝦非常爽口!
而韓式炸雞用韓式甜辣醬,咬落去啖啖肉,外脆肉軟👍🏻
食完小食開始入正餐
。韓式燒烤
烤爐上面鋪左牛油紙,無禁大煙之外感覺上食物會無禁油會健康d

牛類會推介牛舌,只用小小黑椒同鹽調味,入口香口濃郁,
牛仔骨好嫩,只配上小小蒜香味,牛味好突出

芥末一口牛柳粒:無芥末味,但牛粒夠淋,沾牛汁會較為好味
燒蒜香生蠔是其中一樣必點之一,完全無腥味,加入蒜容非常惹味

餐廳價錢平,食物款式非常非常多,食物質素中上,值得一試
醬油蝦刺身
韓式粉絲
2016-05-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)
醬油蝦刺身
  • 牛肋骨