2012-03-21 68 views
每晚9點的包$1個,好平而且質素不差波蘿包好大個,原價$3.5,我覺得呢個價錢一定合理,好多店$4個,但又細個,外相又差,又唔脆,呢度既又大大個,皮又脆,即使原價我都會買!紅豆波蘿包我覺得麻麻地,原因個皮不脆的,我下次都唔要紅豆啦叉燒包都幾足料,內部有好多叉燒雞批我覺得麻麻,可能我本身對雞批冇乜好感,有d細個,而且皮有d厚紅豆燒餅好足料,好大個,好多紅豆,正!提子包又係大大個的,好抵牙!麥包都ok麵包蛋糕極力推介,大大個都只係$5,係邊度搵牙!而且蛋糕好軟好好味!!麵包皮甜甜的,好好味,不太硬也不會太lum鮮奶球同另一個包好濕,早知不買子,而且冇味的,沙津腸包味道一般啦十字繡球又係冇味的,唔好買!我都推介牛角包,超大個好好味,有牛油味,皮雖然不脆,但硬身吃起來很有口感,因為不lum小法包好硬,牙都甩啦,又冇味,可能我不適合吃這種法國包!
每晚9點的包$1個,好平而且質素不差
紅豆波蘿包我覺得麻麻地,原因個皮不脆的,我下次都唔要紅豆啦
叉燒包都幾足料,內部有好多叉燒
紅豆燒餅好足料,好大個,好多紅豆,正!
提子包又係大大個的,好抵牙!麥包都ok
鮮奶球同另一個包好濕,早知不買子,而且冇味的,
沙津腸包味道一般啦
十字繡球又係冇味的,唔好買!
小法包好硬,牙都甩啦,又冇味,可能我不適合吃這種法國包!
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$5 (Breakfast)
  • 波蘿包,麵包蛋糕