2008-10-18
昨日路經同朋友响唔多肚餓底下坐底想食少少野, 時間差唔多8點, 個場滿晒人.我地唯有坐近門口, 由於朋友真係唔餓, 我地只係點咗一個pizza, 兩杯酒, 紅白各一.就咁睇, 佢地d waiter應該係又要送外賣, 又要service客, 講真服務真係冇咩特別貼心架啦.睇個場d人都係嚟開餐, 唔係嚟談心多啦. 賣嘅明顯唔係服務同環境. 連我叫個waiter幫我搬過d張枱, 個 waiter 都要請示老板, 就知佢地"醒目"度有幾高啦.不過我想讚嘅係, 老板好nice, 唔會因為你點得少野食而"藐"你, 最q憎個d落單嘅不停咁示意你點多d野啦..... 咩唔夠食呀....試我地d咩咩呀....你可以話佢唔識做生意, 但我會覺得佢老實囉!加上咁嘅價錢, 食物有咁嘅水準, 我一定會再嚟囉.
加上咁嘅價錢, 食物有咁嘅水準, 我一定會再嚟囉.