2018-12-29
平安夜因爲屋企人吾鐘意出去太遠既地方食飯,好多地方都已經book到爆晒,所以先book呢間仲有位既。book左7點至9點,差吾多夠鐘大家都係出面等叫入座,其實呢段晚餐時間都係坐滿晒人。叫入座既時候會比相應人數既袋仔你,走之前可以裝一袋糖走(好似平時夾糖咁,不過選擇當然會少d啦!)聖誕先送既冰糖燕窩,比想像中不錯。寫完紙仔緊係要食返d前菜先,有個沙律吧同少少熟食,熟食食完一盤會轉其他野食,所有前菜都吾太差既。所有海鮮每人都有一份,亦可以加錢再叫多d海鮮。咁多款得帶子比較好味,其他覺得吾太新鮮,味道一般。每隔一陣都有員工過黎幫你燒下,睇下熟未,不過兩個鐘只係岩岩好燒晒呢一盤,如果加錢叫多d都吾知燒吾燒得切呢食呀!(仲有好多野食都要用個爐燒)仲有芝士焗龍蝦送,不過都係一般般刺身都係正正常常,三文魚好細塊壽司芝士焗西蘭花珍珠貝幾好食燒鯖魚好好味,食左幾塊係爐上面煲粥加少少粟米粒落去一齊食,好好口木整體黎講服務都ok,不過有漏單,同員工講返佢先話已經冇晒🙄但野食都不過不失,平安夜既價錢有d貴,不過都係一年一次姐
聖誕先送既冰糖燕窩,比想像中不錯。
仲有芝士焗龍蝦送,不過都係一般般
刺身都係正正常常,三文魚好細塊
壽司
芝士焗西蘭花
珍珠貝幾好食
燒鯖魚好好味,食左幾塊
係爐上面煲粥加少少粟米粒落去一齊食,好好口木