2010-01-07
平安夜去到..都好多人下.. 我地係有book 位ga..但係佢就係留左一張6人台度中間個兩個位~ 我同我男友左右兩邊都有1pair情侶..真係好逼好逼..連去個位度都有難度..過時過節. 都預左會食得貴過平時ga la~但係原來得set dinner 可以揀.. 極少choice~ 食唔到想食gei野 tim~不過d野食又幾好味gei~送左杯紅酒特飲, 但係我覺得好奇怪.. d味太甜龍蝦湯- d 味好濃郁~ 有d龍蝦肉係湯入面~ d肉好甜同爽~ good ar!煎鵝肝- very nice! 份量好足~ 加左黑醋汁,令佢無咁膩. 原本都跟左一塊bread, 不過都係要拎多幾塊包先夠送晒d鵝肝之後到main course 而兩個main course 都普普通通..dessert 都係麻麻地.. 唔知係包定cake 咁..ha~ 有個waiter 著住聖誕老人服飾ga~ 好nice~下次都係平日黎好d~ 過節食~有d唔抵..
但係佢就係留左一張6人台度中間個兩個位~
過時過節. 都預左會食得貴過平時ga la~
不過d野食又幾好味gei~
送左杯紅酒特飲, 但係我覺得好奇怪.. d味太甜
dessert 都係麻麻地.. 唔知係包定cake 咁..
下次都係平日黎好d~ 過節食~有d唔抵..